Η νίκη ήρθε και ας άργησε 51 ημέρες

Μετά από 51 ημέρες, με πολλά ξενύχτια και αφιερωμένο μεράκι καταφέραμε να είμαστε συνεπείς στη δέσμευσή μας για τελική νίκη.

Ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας επιτέλους γνωμοδότησε θετικά στη απεμπλοκή από το δίπολο ΑΕΠΙ και ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ για την έκδοση Αδείας Μουσικής.
Αυτό σημαίνει πως πια ο Έλληνας Επιχειρηματίας εφόσον επιλέξει να παίζει μουσική ελεύθερη από οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΕΠΙ, ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΑΠΟΛΛΩΝ, ΕΡΑΤΩ, GRAMMO.
Και μάλιστ βγάζει ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ για το κατάστημά του.

Από εδώ και πέρα, οι Δήμοι όλης της χώρας υποχρεούνται να εκδίδουν Άδεια Μουσικής σε όλους τους συνδρομητές της JAMENDO (την οποία αντιπροσωπεύει η Fairmusic στην Ελλάδα) οι οποίοι έχουν υποχρέωση να καταθέτουν :
Την άδεια χρήσης που τους έδωσε με την αγορά συνδρομής η JAMENDO
Υπεύθυνη Δήλωση του ν.1599/1986 στην οποία θα δηλώνουν ότι: Η μουσική που χρησιμοποιώ στο κατάστημά μου ανήκει σε δημιουργούς ή άλλους δικαιούχους που εν έχουν αναθέσει τη διαχείριση του εριυσιακού τους δικαιώματος σε οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης και ιδίως στην "ΑΕΠΙ" και στην"ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ". Το σύνολο της μουσκής πο χρησιμοποιώ διατίθεται από την JAMENDO S.A.


Αντίγραφο της υπεύθυνης δήλωσης θα κοινοποιείται από τον ίδιο το Δήμο στους 2 προαναφερόμενους οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης.
Ο Δήμος επομένως θα εκδίδει άδεια μουσικής την επιχείρηση ΧΩΡΙΣ απαίτηση πληρωμής στην ΑΕΠΙ, ΑΥΤOΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΑΠΟΛΛΩΝ, ΕΡΑΤΩ, GRAMMO.

Η JAMENDO δεσμεύεται ότι το σύνολο των δημιουργών των οποίων έργα παρέχει δεν είναι μέλη κάποιου οργανισμού συλλογικής διαχείρισης τόσο πνευματικών όσο και συγγενικών δικαιωμάτων.

Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα στήριξης καθώς αντλήσαμε απίστευτη δύναμη για να συνεχίσουμε με πυγμή τον αγώνα μας.
fairmusic.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Debono Hotel Gouvia Corfu