Γαμήλιο ταξίδι στην Κέρκυρα για το πριγκιπικό ζευγάρι


Στην Κέρκυρα θα περάσουν το μηνά του μέλιτος ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η μέλλουσα σύζυγος του Κέιτ. Όπως αναφέρει η Βρετανική εφημερίδα DailyMail, το ζευγάρι που θα παντρευτεί στις 29 Απριλίου θα περάσει τις πρώτες ημέρες του έγγαμου βίου του στο Νησί των Φαιάκων...


Η αγάπη του Καρόλου για την Ελλάδα είναι γνωστή αφού έχει ελληνικές ρίζες από τον πατέρα του Φίλιππο που γεννήθηκε στο Μον Ρεπό της Κέρκυρας.

Εκεί οι μελλόνυμφοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την απέραντη ομορφιά του Ιονίου διασφαλίζοντας και την προσωπική τους απομόνωση όσο φυσικά αυτό είναι εφικτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δελτίου του Star, θα φτάσουν στο νησί με τη θαλαμηγό τους, θα επισκεφτούν τα ιστορικά μνημεία της Κέρκυρας, τα πανέμορφα σοκάκια της και φυσικά δεν θα χάσουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα εκλεκτά Κερκυραϊκά εδέσματα.

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στο Λονδίνο με κουμπάρους τον Πρίγκιπα Χάρη και την αδελφή της νύφης Φίλιππα. Καλεσμένοι θα είναι 40 εκπρόσωποι Βασιλικών οικογενειών και αρκετοί καλλιτέχνες ανάμεσα τους όπως ο αγαπημένος φίλος της Νταϊάνας Έλτον Τζον.

Στην γαμήλια τελετή θα παραβρεθούν συνολικά 1.900 καλεσμένοι εκ των οποίων 600 θα είναι προσκεκλημένοι στο μεσημεριανό γεύμα του Μπάνγκιχαμ και 300 στο δείπνο που θα ακολουθήσει.
star.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Debono Hotel Gouvia Corfu